NE BIRAJU SE RIJEČI

Nižu se uvrede: Žustra svađa žirija “Zvezda Granda”

Nemoj da vrijeđaš seljake, nisi ti seljak, ti si prostačina jedna

Snežana Đurišić i Ana Bekuta. Youtube

O. T.

25.11.2023

Već prvi duel ove subote u „Zvezdama Granda“ između Anđele Đurđević iz Valjeva i Smiljane Jeremić iz Beograda izazvao je žestoku svađu žirija oko kilograma nakon provokacije Saše Popovića.

Anđela je odabrala pjesme „Zlato srećan put“ i “Crni ples“, dok je Smiljana pjevala „Evo zima će“ i „Bižuterija“.

Ovaj duel se završio 5:2 u Anđelinu korist.

Anđela Đurđević i Smiljana Jeremić. Twitter

Žiri se saglasio u prvim komentarima da su obje takmičarke bile ujednačene kada je pjevanje u pitanju, a onda je nastala žestoka svađa oko kilograma gdje su opasno zaratili Saša sa jedne strane i Ana i Snežana koje su branile stav da vole svoje obline.

- Vas dvije ste se prijavile online, vidi se da ste online. Poslale su lijepu njihovu glavu i ja vidim lijepo pjevaju stvarno, malo se šalimo – rekao je Saša aludirajući na kilograme, a odmah su se umiješale Ana Bekuta i Snežana Đurišić koje su pomislile da su prozvane, pa su obje Saši dokazale da vole svoje obline i udruženim snagama su se borile.

- Nemoj da vrijeđaš seljake, nisi ti seljak, ti si prostačina jedna. Ko si ti da komentarišeš kilograme, sram te bilo – rekla je Sneža, a Ana je nastavila:

- Kakav si ti bio 2001. godine koliko si kilograma imao, nisi mogao da prođeš kroz vrata?!

Žiri "Zvezda Granda". Youtube

Sale je nastavio da doliva ulje na vatru, pa je odgovorom još više isprovocirao Snežanu i Anu koje su na kraju ustale sa stolica i nastavile svađu.

- Evo ja priznajem tada sam imao 85, sada imam 74 kilograma. Ja sam smršao 11 kolograma. Zašto ti i Snežana ne idete mojim putem? To više nisu obline, vi ste pjevačice i kada izađete na scenu treba da pokažete narodu kako se pjeva i kako treba da izgleda pjevačica. Ti si Bekuta 2012. godine imala 20 kolograma manje, izvinjavam se 30 manje – kazao je Saša, a onda je dobio odgovor Bekute koji nije očekivao:

- Ja biram izneđu du*eta i lica, šta misliš da sam izabrala? Šta meni fali? Da li si ti normalan? – dodala je Ana, dok je Snežana stala pored nje i tako su nastavile da provociraju Sašu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.