NEOBIČNA NAVIKA

Slavna pjevačica otkrila da i dalje šalje faksove: Ne želim odgovarati na poruke

Ja sam djevojka niske tehnologije u svijetu visoke tehnologije, rekla je Doli Parton

Doli Parton. AP

H. J. I.

29.11.2023

Pjevačica Doli Parton (Dolly, 77) otkrila je mnogima neobičnu činjenicu - da ne šalje SMS poruke, a tvrdi da tako funkcionira već godinama. Iako tehnologija sve više napreduje, a slanje SMS-ova je i više nego normalno, Parton tvrdi da se na to ne želi priviknuti, piše Fox News.

- Ja sam djevojka niske tehnologije u svijetu visoke tehnologije - rekla je Parton u emisiji poznate glumice Dru Berimor (Drew Barrymore), koja redovno ugošćuje slavne osobe koje joj otkrivaju nepoznate stvari o sebi. 

Također, otkrila je i da nema potrebu razgovarati sa svima koji s njom žele razgovarati te da ne šalje poruke kako ne bi trebala odgovarati na nove.

- Ako me neko nazove, javit ću se ako želim razgovarati s njim ili ću ga nazvati kad budem mogla. I inače o previše toga razmišljam pa ne mogu zatrpati svoj um svim ostalim - objasnila je Parton.

Kako tvrdi, sretna je što je okružena sjajnim ljudima pa nema vremena za tipkanje i telefone po cijele dane, a to je ranije potkrijepilo i njena kuma Majli Sajrus (Miley Cyrus), koja je otkrila da s kumom komunicira faksom.

- Ja svakako nisam glupa osoba. Mogla bih to naučiti da želim, ali radije bih samo imala svoj faks i slala svoje kreativne stvari svojoj ekipi - zaključila je kantri pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.