PODVUKLA CRTU

Nataša Bekvalac za "Avaz": Desi mi se da ne ispunim obećanje

Ja sam samo žena od krvi i mesa, kaže pjevačica

Nataša Bekvalac. Instagram

14.12.2023

Nataša Bekvalac (43) u novu 2024. godinu ući će na malo neobičan način. Naime, seksepilna pjevačica odlučila je napraviti promjenu, tako da će njen nastup u jednom prestižnom beogradskom hotelu biti u vidu kabarea.

Intenzivna 2023.

- Otkad znam za sebe, volim kabare. Gdje god sam putovala po svijetu, posjećivala sam najbolje klubove gdje može da se vidi taj program. Smatram da je to umjetnost koja je sad malo zapostavljena, ali svako ko ode i pogleda kabare, sigurno će uživati. Nikad još nisam čula da je neko bio razočaran nakon gledanja kabarea - kaže Bekvalac za „Avaz“.

Novogodišnji kabare osmislio je poznati koreograf Milan Gromilić.

- Stvarno mislim da ćemo ponuditi ne samo nešto što je drugačije već nešto baš posebno i veoma dobro. Naravno, tu su i moj nastup, moje pjesme, ali sve ima retro notu i mislim da će se ljudima svidjeti - ističe seksepilna pjevačica.



Ovom prilikom Nataša je ocijenila i godinu na izmaku, prije svega što se tiče njene karijere.

- Cijela godina je za mene bila poprilično intenzivna, ali ne mnogo više u odnosu na bilo koju prethodnu. To je tempo na koji sam ja i navikla, pogotovo u ovom periodu, kada smo u tom prednovogodišnjem raspoloženju i kada radimo gotovo svaki dan - govori Bekvalac.

Ništa od albuma

Odgovorila je i na pitanje zašto u 2023. godini nije objavila novi album, kao što je obećala, pa su joj čak i najvjerniji fanovi zamjerili na tome.

- Ja sam poznata po neispunjavanju obećanja. Jer i kad kažete „da“, nekada ipak ne možete to da ispunite… I ja sam žena od krvi i mesa, desi mi se da nisam uradila ono što sam obećala, ali nećemo propasti kad god album izašao. Potrudit ću se da odljutim i te fanove koji su mi zamjerili - poručuje Nataša, koja dodaje da je spremna za promjene.


Samo da smo zdravi

- Kada rezimiram godinu, ipak je najvažnije da smo živi i zdravi, a nemam pretjerano velikih želja ni za narednu, samo neka bude isto. Navikla sam da od života tražim ono što je u biti najvažnije, da živimo lijepo, u miru, te da smo zdravi - govori Nataša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.