SARAJEVSKI ČAROBNJAK

Dino Merlin oduševio publiku i na četvrtom koncertu u Zagrebu: "Imate nešto protiv?"

Nemam riječi kako da vam kažem koliko mi sve ovo znači. Beskrajno sam zahvalan svojoj dragoj publici, poručio je Merlin

Dino Merlin - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
E. Ć.

17.12.2023

Sarajevski čarobnjak i muzički genije Dino Merlin priredio je sinoć još jedan nezaboravan, četvrti po redu, koncert u zagrebačkoj Areni.

Ponovo je Arena u hrvatskoj prijestonici bila dupke puna, a Merlinov izlazak na binu dočekan je uz brojne ovacije i aplauze.

Koncert je otvorio pjesmom "Da šutiš", pa nastavio s hitom "Kad si rekla da me voliš". 

- Ovo nam je četvrta noć, kažu svakog gosta tri dana dosta, bome ja sam produžio. Imate li nešto protiv - našalio se Merlin, dok mu je zagrebačka publika skandirala.

Nakon koncerta se zahvalio publici.

- Nemam riječi kako da vam kažem koliko mi sve ovo znači. Beskrajno sam zahvalan svojoj dragoj publici na tolikom povjerenju i vjernosti sve ove godine. Naše druženje ovdje u Zagrebu ostat će zabilježeno kao svjedočanstvo jednog vremena.

Osvijetlimo jedni drugima put da ne zalutamo, da ne izgubimo iz vida naše snove, naše ciljeve, našu sretnu zvijezdu. A vi ste moje svjetlo i zbog ovako divnih ljudi, dragi prijatelji, moj život ima smisla - poručio je Merlin.

Inače, Merlin sada kreće u pohod na nove arene, a 27. i 28. decembra će nastupati u Skoplju. Za doček Nove godine pjevat će u Dubrovniku, a reprizu će dočekati u Kotoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.