NIGDJE KAO U ŠEHERU

Viki Miljković uživala u Sarajevu prije novogodišnjeg nastupa

Obilazila sam grad, ćaskala s prolaznicima koji su mi prilazili. Svi poželjeli dobrodošlicu

Viki i Taške kod Branke Sovrlić. Express

31.12.2023

Svoje predpraznične nastupe po gradovima BiH, Violeta Viki Miljković mudro je iskoristila i za kratki odmor. Naime, uz poslovne i porodične obaveze, žiriranje u “Zvezdama Granda”, muziku… sebe je, kaže, postavila na “listu čekanja”.

- Volim Sarajevo samim tim i sve što je vezano za ovo podneblje, koje zrači gostoprimstvom, srdačnošću i istinskom pozitivom. Ne čini mi se, tvrdim, da sam ovdje, uvijek dobrodošla. Dolazim u ovaj grad više od dvije decenije. Od prvog, mog dolaska svi mediji su mi poklonili prostor. Sretna sam zbog toga. Svakako, tu su vjerni poklonici moje pjesme – priča Viki, muzička diva i prekrasna persona.

Iskoristila je, kaže ona, svaki slobodan trenutak.

Viki i Taške kod Branke Sovrlić. Express

- Baš dugo nisam ovakav ugođaj sebi priuštila. Obilazila sam grad, ćaskala s prolaznicima koji su mi prilazili. Svi poželjeli dobrodošlicu. Družila se s mojim dragim prijateljima. Svratila kod drage kolegice Branke Sovrlić i njenog supruga Paje, legendarnog producenta i menadžera. Oni vode divan restoran na sarajevskoj čaršiji. Kod njih sam, s mojom ekipom provela nezaboravne trenutke. Pajina priča i asociranje na nekadašnju estradnu i ondašnje dogodovštine, su nas baš, nasmijali.

Bez sumnje da su za Violetu ovi trenuci prestavljali relaks pred novogodišnji nastup na niškom trgu i sve obaveze koje su pred njom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.