KOTOR WINTER FEST

Neponovljivi Dino Merlin spektakularnim koncertom zatvorio novogodišnji program u Kotoru

Publika u Kotoru i Merlin su uglas pjevali sve numere koje su se našle na repertoaru, a plesom i dobrom energijom pobijedili su i kišu

Dino Merlin - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6
E. Ć.

2.1.2024

Turistička organizacija opštine Kotor kao organizator Kotor Winter Festa pobrinula se da prvi dan 2024. svim građanima i posjetiocima ostane u najljepšem sjećanju, te su im poklonili koncert neponovljivog Dine Merlina na prepunom Trgu u Kotoru, prenose crnogorski mediji.

Vrhunskim showom legendarni bh. umjetnik još je jednom pokazao zbog čega osvaja publiku svih generacija. Publika u Kotoru i Merlin su uglas pjevali sve numere koje su se našle na repertoaru, a plesom i dobrom energijom pobijedili su i kišu.

Sarajevski muzički čarobnjak je uzvratio ovakvo gostoprimstvo sjajnom izvedbom, pjevajući svoje najveće hitove i evergreene kao što su "Moj je život Švicarska", "Sve je laž", "Deset mlađa", "Je l' Sarajevo nekad bilo", "Kad si rekla da me voliš i mnogi drugi, ali i hitove novijeg datuma kao što su "Krive karte", "Jedan dan, jedna noć" i "Skoro će zima".

Kotor iz zraka. Ranko Maraš

Megauspješna turneja "Mi" u 2024. godini nastavlja svoje putovanje širom Evrope i svijeta, a prvi naredni koncert je 01.3. u Areni Stožice u Ljubljani, saopšteno je iz Merlinovog tima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.