NA TRGU U TEMIŠVARU

Neda Ukraden pjevala pred deset hiljada Rumuna: Mnogo aplauza, cvijeća i fotkanja

To koliko publika u Rumuniji voli moje stare hitove govore pjesme koje vraćaju na bis poput "Zora je", "Boli, boli"... - kaže Neda

Neda Ukraden. Neda Ukraden

8.1.2024

Neda Ukraden proteklog vikenda održala je koncert na prepunom Trgu Rrpublike u Temišvaru, pred više od deset hiljada raspjevanih i raspoloženih Rumuna, Srbijanac i drugih posjetilaca.

- Mnogo aplauza, cvijeća, fotkanja je bilo i prije i poslije koncerta. To koliko publika u Rumuniji voli moje stare hitove govore pjesme koje vraćaju na bis poput "Zora je", "Došlo doba da se rastajemo", "Boli, boli" - rekla je Neda za portal "Avaza" nakon koncerta. 

Prepun Trg u Temišvaru. Neda Ukraden

A u jednoj od emisija komentirala je svoj način odijevanja u poznim godinama.

– Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati. 

Neda Ukraden. Neda Ukraden

- Ali eto… Objavim fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar: ”Babo, nije te sramota…” Pa, ja sam s ponosom baba svojim unucima. Sa ponosom nosim i kupaći. Umjesto toga trebalo bi da mi kažu ”Bravo ženo” da pitaju šta jedeš, kako si postigla to, vježbaš li… zašto? Žena koja dobro izgleda, dobro se osjeća. Ma i da ne izgledam dobro, ponašat ću se kako je želim - rekla je Neda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.