PRVI OD PET KONCERATA

Aleksandra Prijović oduševila Osječane: "Ovo nisam mogla ni zamisliti"

Posebno emotivno bilo je kada se maleni Aleksandar, prema želji publike pridružio majci na pozornici

Aleksandra Prijović - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Extra FM

14.2.2024

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavila je svoju turneju "Od istoka do zapada" i prvim koncertom u svom rodnom kraju oduševila publiku, piše Extra FM.

- Hvala Osijek, volim vas. Mislim da će večeras biti posebno. Znate da se trenutno nalazim 30-ak kilometara od mjesta u kojem sam odrasla. Opet imam tremu, ali sam presretna što ćemo ovdje uživati pet dana, kazala je Prijović na početku koncerta.

I doista, bilo je posebno. Uz bogatu produkciju, specijalne efekte, plesnu grupu i bend koji s pratećim vokalima broji 16 članova nizala je hitove koje je pet hiljada okupljenih u Gradskom vrtu pjevalo u glas.

- Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam provodila vrijeme u ovom gradu i sada kada stojim ovdje ispred vas moram se još jednom zahvaliti. Želim da uživate večeras, kao što uživam i ja, jer sam o ovome maštala i samo treba vjerovati u svoje snove - rekla je.

Posebno emotivno bilo je kada se maleni Aleksandar, prema želji publike pridružio majci na pozornici.

Tu je Aki, kao i cijela moja porodica, koja je uvijek uz mene. Večeras su ovdje i ljudi s kojima sam odrasla, koji su mi uvijek bili velika podrška, zahvaljujući vama ja sam uspjela.

S kolegom Bobanom Rajovićem otpjevala je njegov hit Usne boje vina, koji nije krio oduševljenje jer je dio Aleksandrinog spektakla.

- Popratio sam sve koncerte Aleksandre Prijović, ovo je neki 320 otprilike ove godine. Nisam pripremao govor, sve što bi želio reći je - da te puno volim - rekao je.

I osječka publika skandirala je "Prijo, mi te volimo", a emotivna Prijović im nije ostala dužna - "I ja vas. Najviše". Zatim se bosa spustile u prve redove, na opće oduševljenje fanova.

Bez obzira na radni dan, publika Aleksandru nije puštala da napusti pozornicu, te je stoga prvi u nizu rekordno rasprodanih koncerata trajao čak tri sata. Osječani će i večeras uživati u društvu omiljene muzičarke, te u četvrtak, subotu i nedjelju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.