SRBIJANSKA POP DIVA

Karleuša objavila dio atmosfere s revije u Parizu: U komentaru se javila i poznata manekenka

Čestitam jednom jedinom, modnom inovatoru i geniju Guramu Gvasaliji, napisala je Karleuša

Karleuša, Harlou i Rodrigez. Instagram

Z. K.

5.3.2024

Srbijanska pop diva Jelena Karleuša nedavno nosila reviju u Parizu, a sada je na društvenim mrežama objavila djelić atmosfere te se zahvalila saradnicima putem društvenih mreža.

- Čestitam jednom jedinom, modnom inovatoru i geniju Guramu Gvasaliji. Ovo je era Vetementsa u kojoj svi živimo. Sretna sam što sam dio ovog veličanstvenog povratka u modnu industriju i što sam svjedočila tome kako Guram Gvasalija radi i ispisuje historiju – napisala je.

Njegova posvećenost, strast, jedinstveni talenat, vizija i hrabrost, dodala je Karleuša, da bude to što jeste su van ovog svijeta.

- On također ima ima najljepše oči koje sam ikada vidjela. Posebno hvala Kirilu (Kirill) i ljudima iza kulisa koji su dali sve od sebe da se ova noć dogodi - napisala je.

Na jednoj od fotografija je pozirala s Ronaldovom zaručnicom Georginom Rodrigez (Rodriguez) i Vini Harlou (Winnie Harlow), jednom od najpoznatijih manekenki na svijetu, koja joj se kasnije javila i u komentarima napisavši "Super fly".

Pratitelji su čestitali Karleuši na učestvovanju u ovoj prestižnoj reviji, a među njima su i Selma Bajrami i Dragana Mirković. 

Odgovor manekenke Karleuši. Instagram

Brend Vetemensts je osnovan prije 10 godina i gotovo momentalno postao jedan od omiljenih brendova brojnih slavnih ličnosti, među kojima su Rijana (Rihanna), Kanje Vest (Kanye West) i Madona (Madonna).

Osnovala su ga braća Guram i Demna Gvasalia. No, Demna je 2019. napustio brend i počeo raditi s Balenciagom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.