FOLK ZVIJEZDA

Dragana Mirković se razvodi nakon 24 godine braka, oglasila se i objasnila zbog čega

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, navela je Mirković

Dragana Mirković: Razvodi se od Tonija. Kobra

E. Ć.

26.3.2024

Folk zvijezda Dragana Mirković saopćila je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine skladnog braka.

Mirković se oglasila i u svom saopćenju objasnila kako je pokušala spasiti brak, ali da više nije išlo, te da su se odlučili razvesti.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. 

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina - navela je Mirković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.