LAŽNI PROFILI

Snežana Đurišić ponovo žrtva prevare na internetu: Hitno reagovala

Prije nekoliko dana se u pojedinim medijima pojavila lažna vijest da je Snežanin partner preminuo

Instagram

L. S. R.

25.5.2024

U posljednjih nekoliko mjeseci pjevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Snežana Đurišić našla se na meti internet prevare.

Iako je svaki put do sada reagovala i rekla da ne reklamira nikakve preparate za mršavljenje i da iste nikada nije koristila, lažni profili na društvenim mrežama nastavili su da koriste njeno ime.

Tako se nedavno pojavila još jedna reklama gdje se navodi da je Snežana korstila neke proizvode, a pjevačica je i ove navode oštro demantovala.

Na ovu njenu objavu na društvenoj mreži Instagram reagovala je i Milica Todorović koja se također nekoliko puta našla na lažnim reklamama.

-Tako i meni za mršavljenje. Ne odustaju – napisala je Milica.




Objava Snežane Đurišić. Instagram

Prije nekoliko dana se u pojedinim medijima pojavila se lažna vijest da je Snežanin partner, doktor Vanja Milošević preminuo.

Pjevačica se tada oglasila za Grand i je još jednom apelovala na sve da ne šire dezinformacije.

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom viješću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od bijesa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje -naglasila je Snežana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.