NAJVIŠE FACEBOOK GLASOVA

Selma Čavkić iz Bihaća je prvi pobjednik devete sezone "Nikad nije kasno"

Majka pjevača koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji "Nikad nije kasno“

Selma Čavkić. Grand online

Grand online

prije 4 dana

Finale devete sezone šou programa "Nikad nije kasno" se održava večeras, a odabran je prvi pobjednik.

Dvanaest talentovanih veterana borilo se za laskavu titulu pobjednika najemotivnijeg šoua u regionu, a prvog je odabrala publike putem Facebooka.

Prvi pobjednik je Selma Čavkić iz Bihaća, koja je osvojila 23,8 posto glasova publike. Ona je rođena 18. aprila 1980. godine i oduvijek je maštala da bude pjevačica.

Karijeru je započela već sa 15 godina. Sa 16 je upoznala svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje.


Danas su u braku 27 godina i ima dvoje djece, sina od 26 godina i kćerku od 15 godina, te unuku koju je dobila u 37. godini.

Nakon nekoliko godina medijske pauze nekadašnja učesnica "Zvezda Granda“ i majka pjevača Elvina koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji "Nikad nije kasno“.

Kada je riječ o SMS glasovima, pobjedu je odnio Sašo Bašeski, dok je prema odluci stručnog žirija najbolja bila Ružica Čavić Tomićević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.