BRAČNE VODE

Bh. reper Cunami prvi put progovorio o supruzi: Evo šta je otkrio

Cunami je u novom intervjuu također otkrio da je dobio kaznu zato što je u Amsterdamu nacrtao nešto što nije bilo dozvoljeno

Reper sa suprugom. Instagram

Z. K.

prije 2 dana

Bh. reper Emin Hadžajlić Cunami prvi put je javno govorio o svojoj supruzi. Novinarka na Belgrade Music Weeku rekla mu je da je ženidbom slomio srca mnogih žena te ga pitala kako mu je u bračnim vodama.

- Prelijepo, isto kao i prije, samo smo taj papir potpisali. Odlično, lijepo. Ne znam za ta lomljenja srca. Moja žena nikada nije ljubomorna. Ona je moj partner in crime, prije svega - kazao je.

Njegova supruga, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Lucy, podijelila je snimke s građanskog i šerijatskog vjenčanja. Pojavila se u nekoliko njegovih spotova, uključujući spotove za pjesmu "Talk 2 Me" i "Electricite". Lucy je posvećena i reklamiranju njegovog brenda pod nazivom Rulof.

Cunami je u novom intervjuu također otkrio da je dobio kaznu zato što je u Amsterdamu nacrtao nešto što nije bilo dozvoljeno. Također je iznenadio izjavom da je neko vrijeme bio u zatvoru, ali nije otkrio detalje.

- Imao sam neko suđenje, bio sam i u zatvoru. Tamo je bilo lijepo. Imao sam sve osim telefona. Prijalo mi je - naveo je.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.