BINŠI ZADRUGAR I PJEVAČ

Mišel Gvozdenović postao otac

Miljana Kulić ga proganjala dugi niz godina

Mišel Gvozdenović sa suprugom. Instagram

N. A.

28.2.2023

Pjevač Mišel Gvozdenović izgovorio je prošle godine sudbonosno "da" 13 godina mlađoj Jani, koja mu je sada na svijet donela kćerku. Porođaj je prošao u najboljem redu, supruga Jana i mala Mija se osjećaju odlično, a ponosni otac ne može da sakrije sreću. Otkrio je i kako su se odlučili za ime.

- Odlučili smo se za kratko ime, jer nam je prezime dugo, a nekako mi je Mija najljupkije - rekao je Mišel u izjavi za "Kurir".

Gvozdenović je djevojku Janu dugo krio od očiju javnosti, nakon čega su se vjenčali, a jednom prilikom je otkrio i čime se ona bavi.

- Ona je iz totalno drugog svijeta, jedna jako mlada devojka, odnosno sada žena. Ima samo dvadeste i jednu godinu. Iskreno ona nije nešto preterano pratila Zvezde Granda dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspiješna - ponosno je tada otkrio Mišel i dodao dam mu razlika u godinama ni malo ne smeta.

Mišel Gvozdenović i Miljana Kulić. YouTube/Print Screen

Mišel se našao u žiži interesovanja javnosti i kada ga je učesnica rijaliti programa "Zadruga" Miljana Kulić proganjala, a kako je sam ispričao tokom svog učešća u "Zadruzi", jednom prilikom mu je "ofarbala psa, bacila petarde u dvorište, obilazila oko kuće".

- Ona je preskakala ogradu, pisala brojeve telefona na kapiji, u fontanu je bacala lutkice, krpice, svašta... Porodica je dosta toga pretrpjela. Kvarila nam je san, život, zdravlje, to nije šala. To je bilo zvanje telefonom po 500 puta na dan. Ja sam pokušala da razgovaram i sa njom i sa Marijom. Miljana, Marija i Siniša su dolazili, deportovani su iz Čačka, to sve policija ima zavedeno. Ona se preselila i bila ovdje konobarica, po cijeli dan se vozala taksijem, ne znam odakle joj pare. Govorila je pogrdne riječi, farbala vrata, mazala psa, lupala prozore... Ona je mene šamarala, a sada sve može da se naplati - ispričala je jednom prilikom Mišelova majka koja je otkrila čak i da je Miljanu policija vraćala za Niš, ali da se ona, nekim čudom, u Čačak vraćala još brže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.