SAMA ĆE GA ODGAJATI

Iako su nedavno raskinuli: Aleksandra Nikolić čeka Carevo dijete

Saznala da je trudna sa Carem tek nakon što su na buran način stavili tačku na vjeridbu

Aleksandra Nikolić. Instagram

Dž. H. M.

27.9.2023

Aleksandra Nikolić, pobjednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, u drugom je stanju.

Ona prvo dijete očekuje sa doskorašnjim vjerenikom Filipom Carem, a da je u drugom stanju saznala je nedavno.

Ona je u trećem mjesecu trudnoće, a lijepe vijesti i dalje krije od najbližih.

Ove navode potvrdio je izvor blizak njoj koji ističe da je sretna, ali i uplašena, budući da je saznala da je trudna sa Carem tek nakon što su na buran način stavili tačku na vjeridbu.

- Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povrijeđena se vratila u Beograd i tek poslije nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dijete – počinje priču izvor i nastavlja:

– U trećem je mjesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htjela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvijek željela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve – da čeka dijete čovjeka koji ju je povrijedio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi. Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dijete. Negdje se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složit ćete se, vrlo teško i izazovno. Vidjet ćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti – zaključio je izvor za pink.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.