POBJEDNICA ZADRUGE

Hitna intervencija Lune Đogani: Oglasila se s privatne klinike s iglama na licu

Luna je odlučila da podijeli svoje iskustvo sa svojim pratiocima na društvenim mrežama

Luna Đogani. Instagram

Dž. H. M.

10.11.2023

Luna Đogani, pobjednica “Zadruge 2”, nedavno je ponovo odlučila da koriguje svoj fizički izgled. Kako je više puta isticala, Luna nije zadovoljna svojim licem i želi da ga poboljša, te se tako odlučila na mezoterapiju, tretman koji bi trebalo da joj pomogne da podmladi kožu lica.

Mezoterapija je jedan od najpopularnijih tretmana u kozmetičkim salonima, a Luna je odlučila da podijeli svoje iskustvo sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Snimala se dok je ležala u klinici, a komentari njenih fanova su se samo nizali.

Luna Đogani. Instagram

Međutim, ovo nije prvi put da Luna koristi estetske tretmane. Ona je ranije otvoreno govorila o operacijama nosa, grudi i usana.

– Stavila sam malo hijalurona u usne. To nije operacija, samo privremeni tretman. Imala sam malu estetsku intervenciju, sredila sam nos. Ovo što sam uradila na nosu je bilo nešto što sam dugo planirala. Htjela sam sebe da častim operacijom, nije to ništa strašno, da ne pomisle ljudi da sam promijenila lični opis – rekla je jednom prilikom za medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.