POBJEDNICA ZADRUGE

Iva Grgurić uživo podijelila sretne vijesti: Stiže beba

Novak Đoković – brak! Mensur Ajdarpašić, joj, definitivno korpa! Dušan Vlahović… Brak – istakla je Iva

Iva Grgurić. Instagram

Dž. H. M.

1.12.2023

U novom izdanju emisije “Lično sa” gostovala je pobjednica treće sezone rijalitija “Zadruga” starleta Iva Grgurić, koja je odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Slobodna sam

Usred emisije, Iva je otkrila koja je posljednja poruka koju je dobila, te javno pustila glasovnu poruku i najavila – bebu!

– Posljednju poruku mi je poslala moja drugarica Boba. Boba inače treba se porodi uskoro, pa mi je nešto rekla za porođaj… Uglavnom, treba da se porodi, a ja jedva čekam. To je to, stiže beba, stiže prinova – rekla je popularna starleta.

Iva je priznala da je trenutno slobodna, te je u emisiji dobila imena poznatih frajera s javne scene i izabrala sa kojim bi od njih imala seks, ušla u brak ili mu dala – korpu!

– Vladimir Tomović, ne, nije moj tip, definitivno! Bila sam s njim u rijalitiju, dobar dečko, ali – korpa! Vuk Kostić, ne znam ko je zaista, tako da mu ne dam ni brak, ni seks – korpa! Milan Marić… Da li ste vi normalni, ljudi, kao da ja znam te ljude? Glumac, ne znam ga, korpa! Izvini, liče – nastavlja Iva.

Nema pločice

– Sloba Radanović, volim njegove pjesme, ali ne bih mu dala seks, a ni brak, nema teoretske šanse, s toga – korpa! Miloš Biković… E, sad ste me našli! Ne bih baš ušla s njim u brak, ali mu ne dam korpa, tako da znate već – istakla je starleta.

– Aleksandar Mitrović, uh, ne! Ne sviđa mi se, nema pločice. Novak Đoković – brak! Mensur Ajdarpašić, joj, definitivno korpa! Dušan Vlahović… Brak – istakla je Iva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.