THE ULIMATE FIGHTER

Mekgregor stigao u Las Vegas, zapalio društvene mreže

Mekgregor će voditi jedan tim, a drugi će predvoditi Majkl Čendler

Konor Mekgregor: Ponovo u sportu. Instagram

N. D.

17.2.2023

Nova sezona UFC-ovog ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ uskoro kreće sa snimanjem, a jedan od dvojice glavnih trenera bit će Konor Mekgregor (Conor McGregor). Najveća MMA zvijezda time se službeno vraća MMA-u nakon sredine 2021. godine i teškog prijeloma noge.

Mekgregor će voditi jedan tim, a drugi će predvoditi Majkl Čendler (Michael Chandler). Nakon što sezona završi, UFC će odabrati datum i event na kojem će se Čendler i Mekgregor međusobno obračunati. 

Bit će to zasigurno jedna od najgledanijih sezona, što zbog činjenice da Konor uvijek privlači veliku gledanost, a isto tako i zbog činjenice da je dosta dugo izbivao iz MMA aktivnosti. 

Sam dolazak Mekgregora zapalio je društvene mreže.

- Na putu sam za Las Vegas kako bih trenirao "djecu" sve do potpisa ugovora s UFC-om. Blagoslov. Privilegija. Čast. Užitak. Dobro došli u UFC s "Mac-om"‘, napisao je Konor priloživši neoliko fotografija nekoliko fotografija iz aviona, u društvu svoje porodice.

Nedugo poslije, Konor je sletio u Las Vegas, a nakon što je tamo snimljen stiglo je mnoštvo zanimljivih komentara. Mekgregor mnogima izgleda neprepoznatljivo, a UFC-ov borac Derek Bronson (Brunson) je ostao u čudu.

- Ovo je Konorov dvojnik, promijenite moje mišljenje, poručio je.‘‘

Nije Bronson jedini kojem osoba na videu ne izgleda kao Konor . Podosta je komentara u kojima se navodi da ‘‘izgleda neprepoznatljivo‘‘, a neki su se poslužili i poznatim Konorovim pitanjem koje je svojevremeno uputio Džeremiju Stivensu (Jeremy Stephens).

- Tko je zapravo ovaj tip, napisali su.

Jedan od zanimljivijih i zabavnijih komentara dotiče se odijela koje je Konor obukao. Radi se zapravo o kritici na veličinu.

- Greškom je zgrabio odijelo koje je nosio dok je skidao kilažu za perolaku kategoriju, jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.