HOĆE LI SE IKADA VRATITI

Mekgregor opovrgava Vajta: Najavio novi datum povratka

Velika vjerovatnoća je da Mekgregor samo najavljuje epski povratak, ali da jednostavno više nema tu konstantu treninga i priprema kakve mu trebaju

Konor Mekgregor. AP

N. H.

12.2.2024

Posljednjih mjeseci sve su glasnije priče o povratku Konora Mekgregora (Conor McGregor) u oktagon, ali nade da će se to ubrzo desiti ugasio je predsjednik UFC-a Dana Vajt (White). 

- Nadam se da će se vratiti ove godine. Nemamo datum. Nadam se da će to biti negdje tokom jeseni, tada bismo mogli ugovoriti taj meč - rekao je Dana.

Povratak popularnog "Notoriousa" očekivan je bio 2023. godine, pa je pomaknut za početak ove kalendarske godine, da bi se onda pominjao i april. Međutim, jedina konstanta u životu irske superzvijezde je pomicanje datuma njegove borbe. 

Međutim, Mekregoru se nije svidjelo to što je Vajt kazao i najavio je povratak ranije od termina koji je on pomenuo.

- Super Bowl nedjelja jedan od najvećih sportskih događaja za moje prijatelje u Americi, odmah iza "Mac-ovog" povratka u kaveza ovog ljeta! Sretno Fortinajnersima i Čifsima, ostavite u Vegasu nešto za mene - poručio je Konor u sada već obrisanoj objavi na platformi X. 

Velika vjerovatnoća je da Mekgregor samo najavljuje svoj epski povratak, ali da jednostavno više nema tu konstantu treninga i priprema kakve mu trebaju.

Postoji šansa i da ga više nikad nećemo vidjeti. Stalne priče o povratku ga drže u sferi relevantnosti, dok bi eventualni poraz bacio veliku mrlju na njegovo ime.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.