BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bivši UFC borac tvrdi: "Konor je želio biti poput Habiba, ali je previše zauzet prostitutkama i kokainom"

Ben Askren je jučer rekao kako smatra da je Konor izrazito ljubomoran na Habiba i da ga zbog toga ne pušta na miru

Ben Askren. Instagram

Di. R.

24.5.2024

Bivši UFC borac Ben Askren smatra da je Konor Mekregor (Connor McGregor) ljubomoran na Habiba Nurmagomedova (Khabib) zbog njegovih sportskih postignuća.

Konor i Habib su se borili 2018. godine kada ga je Dagestanac potpuno izdominirao u kavezu i upisao laganu pobjedu protiv Irca.

Taj meč je bio prije više od četiri godine ali Konor nikada nije prestajao sa provociranjem i vrijeđanjem Kabiba Nurmagomedova na društvenim mrežama.

Ben Askren je jučer rekao kako smatra da je Konor izrazito ljubomoran na Habiba i da ga zbog toga ne pušta na miru.

- On to nikada neće prestati raditi. Imat će 80 godina te će dalje napadati Habiba jer je ljubomoran na njega, siguran sam. Oko toga u glavi nemam nikakvih dilema. On ima sav novac na svijetu, ali duboko u svome srcu je uvijek želio biti najpoštovaniji prvak u borilačkom sportu‘ - rekao je Askren u ‘‘Funky & The Champ‘‘ podkastu.

- Nikakav novac to ne može nadoknaditi. To je ono što je Habib. Habib je prvak prema kojemu svi imaju ogromno poštovanje jer je i živio takvim životom. Konor također u sebi želi takvo poštovanje, ali je previše zauzet prostitutkama i kokainom te se više ne može kontrolisati. Naravno, ljubomoran je na Habiba - dodao je Askren.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.