"OTIŠAO DALEKO"

Bivši NBA košarkaš izvrijeđao Jokića

Znate da Jokić može da osvoji ovo prvenstvo, poručio je Arenas

Nikola Jokić. Twitter

A. O.

25.5.2023

Bivši NBA košarkaš Gilbert Arenas uputio je uvredljive komentare na račun srbijanskog košarkaša Nikole Jokića i Denver Nagetsa.

Arenas je svojevremeno igrao za Golden Stejt, Vašington, Orlando i Memfis, gostovao je u podkastu Džej Džej Redika i tom prilikom je rekao da ne vidi da se Jokić pretvara u megazvijezdu koju bi svi želeli da gledaju čak i ukoliko osvoji prsten.

Arenas je otišao toliko daleko da je Jokića i Nagetse uporedio sa Timom Dankanom i San Antoniom, uz napomenu da je ljudima bilo dosadno da gledaju kako Sparsi osvajajutitule.


- Znate da Jokić može da osvoji ovo prvenstvo. Ali, nikoga neće biti briga. Budimo iskreni. Žao mi je. Neće otići sa mjesta gdje je trenutno, odnosno do superzvijezde. Ne radi ništa što djeca žele da vide. To su igrači, gleda se njihova ličnost. Znate da je Jokić sjajan, ali on nema IT (nije atraktivan) - poručio je Arenas.

Bivši NBA as očigledno pokušava da kaže da Jokić nije toliko zanimljiv tržištu, jer se njegov stil igre ne uklapa u eru društvenih medija koji brinu samo o najzanimljivijim detaljima.

Međutim, NBA liga je najprije sport - tek onda biznis. A kada je u pitanju sport, tu Jokiću nema ravnog i s pravom je tamo gdje jeste. Sada samo čeka rivala u velikom NBA finalu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.