MUNDIJAL 2018

Nejmar: Sretan sam zbog Hrvatske, već sada ste šampioni

Neymar ( AFP)

Index.hr

13.7.2018

Dok se Hrvatska i Francuska pripremaju za finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, najskuplji nogometaš u historiji sa zanimanjem će pratiti dvoboj svojih saigrača iz Barcelone i PSG-a. 

Nejmar (Neymar) je s Brazilom ispao sa SP-a porazom od Belgije u četvrtfinalu i zbog svojih predstava dobio niz kritika iz cijelog svijeta, ponajviše zbog simuliranja i valjanja po terenu. 

Uoči finalne utakmice Nejmar je objavio fotografije s Ivanom Rakitićem, s kojim je igrao u Barceloni, te Kilijanom Mbapeom (Kylianom Mbappeom), s kojim igra u PSG-u, i poslao im poruku podrške.

Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru... Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno! - napisao je Nejmar.

Meus amigos @k.mbappe29 e @ivanrakitic ... Nós sabemos como foi duro para vocês chegarem até aqui, agora desfrutem e se divirtam, pois valeu a pena. Estou muito feliz por vocês dois e me emociono vendo a reação dos torcedores dos seus países, França e Croácia, comemorando muito este feito. Não nego, gostaria de estar com um de vocês dentro de campo, mas nesta Copa não deu. Ficou para o Catar... Fico aqui na torcida pelo meu "Golden Boy" e pelo meu parceiro de Barcelona. Espero que vocês se divirtam muito no Domingo, sem esquecer que é uma competição e que independente do resultado vocês já são campeões. Que vocês dois levem aos seus companheiros de elenco meu desejo de uma excelente partida de futebol. Tenho muito orgulho de ter vocês como amigos e o mundo do futebol deve se orgulhar dessa grande final. Boa sorte !!

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.