ZANIMLJIVO

Fanovi Kristijana Ronalda previše se zabavljaju s njegovim kipom: Svi žele dotaknuti jedno mjesto

Veliki broj turistkinja hvata za taj dio statue i tako pozira

Nije prvi put da se jedna Ronaldova statua našla u centru pažnje. Društvene mreže

Index.hr

3.1.2019

Kip Kristijana Ronalda (Cristiano Ronalda) posebno svijetli na njegovom međunožju, vjerovatno zato što ga veliki broj turistkinja hvata za taj dio i tako pozira.

Kip portugalskom asu u njegovom hotelu "Pestana CR7" u Madeiri postavljen je 2014. godine i odmah je privukao pažnju, a sad se ponovo piše o njemu zbog "ispoliranih prepona".

Statua nogometaša Juventusa posebno je zanimljiva turistkinjama u Madeiri, a mnoge je privukla kvrga u njegovim hlačicama.

- Samo sam htio fotografiju s njim da mogu poslati porodici- rekao je turista Džon Rodžers (John Rodgers) za "The Sun".

- No, čim sam poslao fotografiju u porodičnu čat grupu, svi su se počeli smijati. Nisu mogli ne primijetiti dobro protrljanu površinu između njegovih nogu - dodao je.

- Kad smo čekali povratak na kruzer, shvatili smo da rijeka turista želi uhvatiti kip baš za to područje. Čini se da ih je to sve dobro nasmijavalo, posebno mladu plavušu. Nije mogla držati ruke podalje.

Nije prvi put da se jedna Ronaldova statua našla u centru pažnje. Otkrivanje kipa na aerodromu u Madeiri 2017. godine nije prošlo najbolje, a brončana statua zvijezde tad je postala predmetom sprdnje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.