PODGORICA

Hadžibegić pozvao devetoricu igrača iz crnogorske lige

Crna Gora u srijedu dočekuje Kazahstan. Arhiva

Piše: G. Š.

9.11.2020

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić pozvao je devotericu igrača iz crnogorskih klubova za novembarske mečeve s Kazahstanom, Azerbejdžanom i Kiprom.


Među njima su sedmorica, koja su upisala nastupe u nacionalnom timu – defanzivac Sutjeske Aleksandar Šofranac (nekadašnji stoper FK Sarajevo), i njegov timski kolega Darko Bulatović, desni bek Podgorice Marko Vukčević, vezisti Budućnosti i Sutjeske Luka Mirković, Miloš Raičković i Branislav Janković, te napadač Budućnosti Igor Ivanović, strijelac tri pogotka na posljednja tri meča nacionalnog tima.


Hadžibegić će priliku pružiti i dvojici debitanata u reprezentaciji Crne Gore. Prvi put na spisku pozvanih su vezista Podgorice Anđelko Jovanović i krilni napadač Sutjeske Milutin Osmajić.


Iznenađenje predstavlja to što Hadžibegić ponovo nije pozvao Draška Božovića, lidera podgoričke Budućnosti i najboljeg fudbalera Crnogorske fudbalske lige za prošlu sezonu po izboru igrača svih klubova, a u organizaciji Sindikata profesionalnih fudbalera.


Crna Gora u srijedu dočekuje Kazahstan u prijateljskom meču, a u subotu gostuje Azerbejdžanu u Zaprešiću, a narednog utorka dočekuje Kipar u posljednja dva meča Lige nacija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.