REAKCIJA

Nada Topčagić: Voljela bih da snimimo duet sa Ibrahimovićem, zbog ovoga ću ići i u džamiju i u crkvu

Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeru

Nada Topčagić. Arhiva

G. Š. /Informer

3.3.2021

Zvijezda Milana Zlatan Ibrahimović (39) napravio je sinoć spektakl na Sanremu, a na binu je izašao uz poznatu pjesmu Nade Topčagić - "Jutro je." 

- Ljudi ovo nije normlano. Ne znam šta me je snašlo. Odlučila sam da se zbog pandemije ne pojavljujem nigdje i onda se desilo ovo. Ne znam gdje su mi trepavice, a kamoli, gdje mi je glava. Ovo udara u glavu, ozbiljno vam kažem. Ovo nisam doživjela ni 1977. godine u Domu Sindikata, kada me je pjesma "Jutro je" učinila slavnom. Svi me jure. Shvati. Ovo nije normalno - rekla je u šoku Nada Topčagić za "Informer".


Zlatan je rastao uz moju pjesmu

Nada Topčagić je otkrila tajnu da je, na turneji po Švedskoj, upoznala Zlatana Ibrahimovića dok je još bio dječak.

- Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Tih godina sam ja imala velike turneje po cijeloj Švedskoj. Na jednom koncertu sam pričala sa mojim menadžerom i nekim čovjekom, koji ima sina. Njegov sin je tada prošao kraj mene. Tada su mi njegov otac i moj menadžer ispričali da njegov sin trenira fudbal u Fudbalskom klubu Malme. Pogledala sam u dječaka, a menadžer je rekao, suprugu i meni: E to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan - kazala je Nada Topčagić.

Nada se prisjetila detalja, kako je pjesma "Jutro je" nastala:

- Pjesmu je napisao Miša Marković. Krivo mi je što on nije poživio i doživio sve ovo. Miša je živio za tu pjesmu. Inače, ovo vjerovatno niko ne zna, pjesmu je svirao Sanja Ilić. Moj muž je tada spojio Patala, koji svira romsku muziku, i Sanju Ilića, koji je roker i zabavnjak. Malo sam se pribojavala te saradnje ali na kraju je sve ispalo fantastično - prisetila se Nada.


Od ovoga više nema dalje

Otkriva da bi definitivno snimila duet sa Zlatnom Ibrahimovićem i da bi to bio hit.

- Snimila bih pjesmu sa Zlatnom Ibrahimovićem. Kako ne bih. On je mene izdigao. Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeru. Sada mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Nemam riječi. Od ovoga više nema dalje. Ovo je video decenije. Ne mogu doći do sebe - rekla je Nada i dodala:

- Da Bog da mu se sve pozlatilo, a njemu se sve već pozlatilo u životu. Ovo što je napravio je šok. Pravo iznenađenje za mene. Znači to je to. Ovo je kruna cijele moje karijere!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.