LIGA PRVAKA

Atalanta gostuje Junajtedu koji ima nevjerovatan skor na Old Trafordu kada je Ronaldo u timu

"Crveni đavoli" nanizali 15 utakmica bez poraza na svom terenu kada igra Portugalac

Ronaldo: Ukupno odigrao 19 utakmica uz sedam postignutih golova. TWITTER

E. Ćosić

20.10.2021

Mančester junajted će večeras u okviru 3. kola grupne faze Lige prvaka dočekati Atalantu. "Crveni đavoli" traže izlaz iz rezultatske krize u domaćem prvenstvu, a ponovo će glavna uzdanica Ole Gunara Solskjera (Gunnar Solskjaer) biti Kristijano Ronaldo (Cristiano).

Portugalac se u klub vratio poslije 12 godina, a prati ga fantastična statistika. Osim što svakako ima nadimak "Gospodin Liga prvaka", jer je igrač sa najviše golova i nastupa u historiji takmičenja, Ronaldo ima i nevjerovatan skor u dresu Mančester junajteda. 

Naime, Mančester junajted ne pamti domaći poraz kada je u timu Kristijano Ronaldo. "Crveni đavoli" su nanizali 19 utakmica bez poraza, a posljednji poraz na Old Trafordu sa Portugalcem u timu zabilježen je još u februaru 2005. godine. Tada je tim Sir Aleksa Fergusona (Alex) savladao Milan (1:0).

Inače, Ronaldo je ukupno odigrao 19 utakmica Lige prvaka na Old Trafordu, a postigao je sedam golova. Ronaldo i društvo su u prošlom kolu na svom terenu pobijedili Viljareal sa 2:1, a gol u sudijskoj nadoknadi postigao je upravo Portugalac.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.