NAPADAČ MILANA

Ibrahimović posjetio Ferrarijev kamp, te poručio: Igrat ću sve do kada ne budem vidio boljeg od mene

Budućnost tek treba da se ispiše. Ne namjeravam da se povučem, a onda zažalim zbog toga i shvatim da sam mogao još, rekao je Ibrahimović

Ibrahimović i Sainc. Twitter

E. Ć.

25.3.2022

Napadač Milana i reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović družio se s vozačem Ferrarija Karlosom Saincom (Carlos Sainz)u Maranelu.

Sainc je tom prilikom poručio da mu je omiljeni igrač svih vremena proslavljeni francuski reprezentativac Zinedin Zidan (Zinedine Zidane), na što je Zlatan poručio "Ok, zaista volim Zidana".

Na zvaničnoj stranici UEFA-e je objavljen intervju sa Ibrahimovićem iz kampa Ferrarija, a Zlatan je u svom stilu poručio da će igrati sve dok ne bude vidio boljeg od sebe.

- Igrat ću sve do kada ne budem vidio boljeg od mene. Dakle, još ću igrati. Znam da jednog dana neću imati taj adrenalin koji me sada vuče. Ali, to je problem svakog fudbalera. Mi smo programirani na jedan način, svaki dan nam je isti - spavaš, jedeš, treniraš. Poslije 20 godina takvog života adrenalin mora da padne. Ali, polako, ako iznenada prekineš, ne znaš šta ćeš sa sobom, a moraš nešto novo, sve ispočetka - poručio je Ibrahimović.

Iako ima 40 godina, Ibrahimović ne odustaje, a navodno je i Milan spremio novi ugovor za iskusnog napadača.

- Budućnost tek treba da se ispiše. Ne namjeravam da se povučem, a onda zažalim zbog toga i shvatim da sam mogao još. Želim da igram što je duže moguće, dok se ne pojavi neko bolji - rekao je Ibrahimović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.