ZVANIČNO

Borac predstavio dva nova pojačanja

Nikola Ninković i Alen Jurilj stigli u Banju Luku

Ninković: Jednogodišnji ugovor. FK BORAC BANJA LUKA

A. V.

21.8.2022

Banjalučki Borac je potvrdio angažman dva nova pojačanja, Nikole Ninkovića i Alene Jurilja. 

Nikola Ninković, pitomac je omladinske škole FK Partizan, a tokom igračke karijere branio je još boje Đenove, Kjeva, Empolija, Askolija, Breše i novosadskog Proletera. 

Ninković je stavio paraf na jednogodišnji ugovor, a već se priključio ekipi u trenažnom procesu. 

Uz Nikolu, crveno-plavi dres zadužio je i Jurilj koji stiže iz redova Domžala, a ugovor je potpisao na dvije godine. Alen je ponikao u zagrebačkom Dinamu, a premijerligaško iskustvo stekao je u ekipi Širokog Brijega. 

- Možemo da budemo zadovoljni što smo uspjeli da u svoje redove dovedemo Nikolu i Alena od kojih očekujem da dodatno pojačaju, prevashodno, napadačku liniju našeg tima. Radi se o veoma kvalitetnim igračima koji mogu da naprave razliku na terenu, a shodno tome i da donesu dodatnu snagu u našu ekipu. Vjerujem da će se lako uklopiti u tim i da će vrlo brzo pokazati šta znaju na terenu -  rekao je Bogoljub Zeljković, potpredsjednik FK Borac. 

Nikola Ninković, kao velika želja Nenada Lalatovića, bio je na meti FK Borac još od početka priprema za novu sezonu. 

- Sa Nikolom smo dugo pregovarali i sada su se kockice posložile. Nenad Lalatović nije krio želju da ga vidi u našim redovima smatrajući da bi bio veliko pojačanje za naš klub. Na kraju smo uspjeli da dogovorimo sve detalje, a sada je na Ninkoviću da uđe u pravu formu i da opravda povjerenje stručnog štaba i svih u klubu - kazao je Zeljković. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.