POVRATAK KUĆI

Pouzdani izvori tvrde: Kristijano Ronaldo se vraća u Sporting

Govorilo se o mnogim klubovima, pa i Sportingu, ali je djelovalo malo realno da je Ronaldo spreman za povratak u rodnu zemlju

Kristijano Ronaldo. Twitter

H. J. I.

25.8.2022

Došlo je vrijeme za povratak kući. Kako prenosi izuzetno pouzdani izvor "Caught Offside", Kristijano Ronaldo (Christiano) je na pragu povratka u klub gdje je i počeo seniorsku karijeru - lisabonski Sporting.

Čitavo ljeto se govorilo o tome da će Portugalac promijeniti sredinu i da je na pragu odlaska iz Mančester junajteda, ali je sezonu ipak započeo u dresu ekipe sa "Old Traforda". 

Govorilo se o mnogim klubovima, pa i Sportingu, ali je djelovalo malo realno da je Ronaldo spreman za povratak u rodnu zemlju.

Ipak, to se sada promijenilo. Prema dobro obaviještenom izvoru, koji često prenosi i najpouzdaniji novinar za evropske transfere Fabricio Romano, gotovo sve je riješeno i Ronaldo će se vratiti u Lisabon. 

Aktuelni šampion Portugala će već od petka početi sa pripremom promocije Kristijana, za kog se očekuje da u najskorijem roku dođe u Sporting i tako "zatvori krug".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.