LEGENDARNI ŠKOT

Nevil je kritikovao jednog igrača Junajteda, a onda ga je nazvao legendarni Ferguson: "Je**no si nepravedan"

Bivši kapiten "Crvenih đavola" je otkrio priču koja datira iz 2011. godine

Nevil i Ferguson: Imali odličnu saradnju u Mančester junajtedu. Twitter

E. Ć.

27.8.2022

Nekadašnji reprezentativac Engleske i kapiten Mančester junajteda Geri Nevil (Gary Neville) već godinama radi kao sukomentator fudbalskih utakmica. 

Nevil često kritikuje igrače, kako svog Mančester junajteda, tako i ostalih klubova, a zbog jedne njegove kritike dobio je poziv, ni manje ni više, nego Sir Aleksa Fergusona (Alex). Legendarnom Škotu se nisu svidjeli komentari Nevila na račun golmana "Crvenih đavola" Davida De Hee (De Gea).

Španac je u Junajted stigao 2011. godine iz Atletiko Madrida, a u prvoj sezoni se mučio s adaptacijom. Nevil je kritikovao tada 20-godišnjeg golmana, a onda je reagirao trener "Crvenih đavola".

- Sir Aleks me jednom nazvao zbog mojih komentara o Davidu De Hei. Jednom. Bilo je to u mojoj drugoj sezoni "punditryja". De Hea je imao tešku prvu sezonu, sjećate se, bila je ogromna borba, zar ne? Sir Aleks me nazvao i rekao "Doveo sam ga prošle godine, ali mislim da si je**no nepravedan - ispričao je Nevil i dodao kako se nije povukao pod pritiskom svog bivšeg trenera, prenosi Daily Star.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.