FK SARAJEVO

Obuća: Musa, Salčin i Čirjak su trenirali sa ekipom

Ivan Ikića odradio je tri žuta kartona

Obuće: Cilj koji smo imali pred sobom smo odradili i jedino što još ostaje je da čestitamo igračima na rezultatima koje su ostvarili. FK Sarajevo

Piše: G. Š.

4.11.2022

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Sarajeva Emir Obuća optimista je pred gostovanje bordo tima Slobodi u Banovićima (subota - 13 sati).


Težak meč

- Nakon analize ove dvije prethodne utakmice (Posušje 0:1, Igman 2:1 - op. a.) možemo biti zadovoljni, rekao je Obuća i dodao:

- Dvije utakmice, dvije pobjede. Cilj koji smo imali pred sobom smo odradili i jedino što još ostaje je da čestitamo igračima na rezultatima koje su ostvarili.

U Banovićima očekuje tešku utakmicu.

- Sigurno da će biti teška utakmica... Ne smije nas zavarati tabela i pozicija na kojoj se nalazi Sloboda. Moramo biti, u glavi, 100 posto spremni za utakmicu i uslove koji budu. Naravno, samo takvi možemo doći do željenog rezultat - naglasio je v. d. šef stručnog štaba kluba s Koševa.


Igrački kadar

Kada je u pitanju igrački kadar, Obuća je podsjetio da je Ivan Ikića odradio je tri žuta kartona.

- Musa, Salčin i Čirjak su trenirali sa ekipom i bit će u konkurenciji. Vidjet još ćemo danas i sutra kakva je situacija po tom pitanju... Vršajević radi individualno i njega očekujemo u narednoj utakmici protiv Leotara, a već duže vrijeme (zbog povreda - op. a.) sa nama nisu Buljubašića i Marina Aničića - podsjetio je Obuća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.