SVJETSKO PRVENSTVO 2022

Savićević posjetio bazu Srbije: Piksi je raspoložen uprkos svemu

Teško im je probiti bedem, ali Srbija ima veliki broj kvalitetnih fudbalera koji mogu da riješe pitanje pobjednika, rekao je predsjednik FS Crne Gore

Savićević u katarskoj bazi "Orlova". FSS

Piše: G. Š.

29.11.2022

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Goe Dejan Savićević posjetio je reprezentativce i stručni štab Srbije u Kataru. S druge strane, novinarima je objasnio šta je bio problem naših istočnih komšija protiv Kameruna (3:3).

- Javi se jedan stoper, traži izmjenu, poslije toga i drugi, sve se poremetilo. Izlazak malog Pavlovića je bio nenadoknadiv gubitak. Momak je jak u skoku, snažan u duelu, fenomenalan u postavci odbrane, analizira Savićević i dodao da je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi raspoložen uprkos svemu, što se dogodilo od starta priprema.

- Sve je pošlo kako ne treba još od okupljanja i prvog dana priprema za odlazak u Katar. Ko je mogao da pretpostavi da će udrane igle reprezentacije, momci na kojima se bazira igra tima, biti u tako lošoj zdravstvenoj situaciji, rekao je Savićević, a prenosi "B92".

Meč odluke za Srbiju je protiv Švicarske u petak.

- Teško im je probiti bedem, ali Srbija ima veliki broj kvalitetnih fudbalera koji mogu da riješe pitanje pobjednika. Veoma je važno da budu strpljivi, da ne gube koncentraciju i siguran sam da će postići taj jedan gol koji će da ih odvede u osminu finala, zaključio je Savićević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.