DRUGA STRANA SPORTA

Adrijano se zbog "fudbala" razvodi nakon 24 dana braka

Brazilski as je sa suprugom planirao zabavu za porodicu i bliske prijatelje, ali ona na kraju nije održana

Mikaela i Adriano. Instagram

G. Š.

5.12.2022

Poznati brazilski fudbaler Adrijano (Adriano) koji je poznat po burnom načinu života razvodi se nakon 24 dana braka sa 15 godina mlađom Mikaelom Meskitom. Naime, tu informaciju je objavila brazilska televizije "Globo", a razlog za razvod "fudbal". Adrijano je sa suprugom planirao zabavu za porodicu i bliske prijatelje, ali ona na kraju nije održana.

Popularni Imperator je otišao u favelu Vila Kruzeiro u Penji, u sjevernom dijelu Rio de Žaneira, gdje je i odrastao. Tamo je, zajedno sa prijateljima gledao utakmicu Brazil - Švicarska 1:0, u drugom kolu Svjetskog prvenstva 2022. Problem je nastao jer se Adrijano u faveli zadržao dva dana, prije nego što se vratio kući, a kada je konačno došao izbila je velika svađa.

Adrijano je navodno bio vidno premoren od alkohola i lumpovanja, a Mikaela nije prihvatila izvinjenje, jer nije dobila ni objašnjenje šta se dešavalo tokom Adrijanovog boravka van kuće. Mikaela je radikalno reagovala i par se rastao poslije samo 24 dana braka, objavio je "Globo".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.