PROGNOZA REZULTATA

Hana Hadžiavdagić-Tabaković i Alen Islamović za "Avaz": Navijamo za Hrvatsku

Nisam sigurna da Hrvatska ima snage, kao jedna mala zemlja, da prođe dalje, rekla je Hana

Alen Islamović i Hana Hadžiavdagić-Tabaković. Avaz / Instagram

Piše: E. D. A.

17.12.2022

Hana Hadžiavdagić-Tabaković, influenserica koja je u Kataru pratila utakmicu Hrvatske s Argentinom, danas ima nekoliko dilema.


Doček u Zagrebu

- S obzirom na to da smo vidjeli šta se sve dešava i da je taj upitni penal presuđen u korist Argentine, ne znam šta da kažem. Maroko je jedina islamska država koja je prošla, a znamo da je to u Kataru i koliko su potrošili novca i šta je sve isfinansirao, ovo je najskuplje svjetsko prvenstvo u povijesti... Nisam sigurna da Hrvatska ima snage, kao jedna mala zemlja, da prođe dalje. Navijat ću za njih i dočekati ih u Zagrebu jer oni su naši pobjednici. Hrvatska kao zemlja postoji samo 30 godina i šest puta su bili na SP, tri puta smo ušli u finale i polufinale, to puno govori o kvalitetu hrvatske reprezentacije - kazala je Hana za "Avaz".


Moram da navijam za njih zbog svoje supruge

Alen Islamović, pjevač, prognozira da će Hrvatska dobiti utakmicu rezultatom 2:1.

- Moram da navijam za njih zbog svoje supruge, inače će me na ulicu izbaciti, jer živim u njenom stanu. Šalim se, ja sam za sve reprezentacije s prostora bivše Jugoslavije. Rado za sve navijam zato što je to podneblje gdje se mi vrlo dobro razumijemo, a Maroko me zanima kao lanjski snijeg. To, stvarno, govorim iz srca, nema veze da li je BiH, Slovenija, ja bih istim žarom navijao - istakao je Islamović za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.