HRVATSKA

Žena koja je 2018. odbila Modrića i ove će godine voziti Vatrene do centra Zagreba

Na Facebook stranici poručili su: "...kad su najveći frajeri u sigurnim, ženskim rukama"

Ana Golomeić i Nikolina Žiljak preuzet će ulogu vozačica Vatrenih. Sandra Simunovic/PIXSELL

Z. K.

17.12.2022

Uposlenice zagrebačkog preduzeća za javni prijevoz ZET Ana Golomeić i Nikolina Žiljak ponovo će preuzeti ulogu vozačica Vatrenih na dočeku nogometaša po dolasku iz Katara.

Nakon što su 2018. godine Golomeić i Žiljak vozile nogometaše reprezentacije susjedne Hrvatske od aerodroma do centra Zagreba, objavljeno je da će i ove godine preuzeti taj zadatak.

Na Facebook stranici zagrebačkog radija Sljeme uz fotografije dama poručili su: "...kad su najveći frajeri u sigurnim, ženskim rukama".

Žiljak je u intervjuu za Index.hr govorila o svom angažmanu 2018. godine otkrivši da isprva nije željela ovaj zadatak. Također, otkrila je i kako je odbila Luki Modriću prepustiti volan.

- Došao je, htio je voziti samo jednu minutu, a ja sam mu rekla da ne može. Pitala sam ga bi li on meni dao da izađem minutu na teren pa je rekao da bi. Rekla sam mu: "E pa, ja tebi ne dam. Možeš svim novinarima reći da ti vozačica autobusa nije dala, kako god to shvatio" - ispričala je.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas na Svjetskom prvenstvu u Kataru igra utakmicu za treće mjesto protiv Maroka, a navijači popularnih Vatrenih se nadaju pobjedi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.