HRVATSKA

Javio se Ćiro nakon Dalićevog govora u Kataru: Ganuo me je, napravili su sve nas sretnima do neba

Hrvatska danas može biti samo neizmjerno ponosna, kazao je Ćiro

Ćiro: Mene je Dalić ostavio na životu još malo. Facebook

Z. K. / Jutarnji list

17.12.2022

Posvećujem ovu pobjedu čovjeku koji je sve ovo započeo još 1998., a to je Ćiro Blažević. Šefe, ovo je za vas, vi ste sve počeli. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali on je trener svih trenera,  kazao je Zlatko Dalić u prvom razgovoru nakon osvajanja bronze.

Novinari Jutarnjeg lista, nakon govora Dalića, pozvali su Ćiru, koji im je kazao kako je vrlo emotivno proživio novu medalju, a posebno i riječi selektora.


- Jesam, sine moj, čuo sam njegove riječi, ganule su me jako. Mene je Dalić ostavio na životu još malo. Vidio sam što mi je Dalić poručio. Zahvalan sam mu na svemu, zahvalan sam mu na tome što je ponovno obradovao hrvatski narod. On je vodio ovu momčad hrabro kao što je Napoleon vodio svoju vojsku i tako opet potvrdio jednu istinu: Hrvatska je nogometna velesila, najveća na svijetu! - poručio je Ćiro, glasno i emotivno.

Kao i kod njegove legendarne francuske generacije, "vatreni" se u domovinu ponovno vraćaju s bronzom.

- Obradovali su cijelu naciju, sve su nas razdragali. Dalić i njegovi igrači napravili su sve nas sretnima do neba. Navijači su bili čudesni kao i sami igrači na terenu. Hrvatska danas može biti samo neizmjerno ponosna! Hvala ti, sine moj - zaključio je Ćiro razgovor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.