JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA

Al Nasr najavio spektakl, poznato kada će biti zvanično predstavljanje Ronalda

Navijači sa nestrpljenjem iščekuju Ronaldov debi za novi klub, a on bi mogao doći već za tri dana

Ronaldo: Očekuje se dolazak velikog broja navijača. Twitter

E. Ć.

2.1.2023

Kristijano Ronaldo (Cristiano) započinje novu avanturu. Iako je malo ko očekivao, Portugalac se skrasio u Saudijskoj Arabiji, u Al Nasru, koji je na društvenim mrežama objavio kako će zvanično predstavljanje Ronalda biti upriličeno sutra navečer.

Kako je najavljeno iz Al Nasra, Ronaldo bi sutra trebao biti predstavljen u 19 sati po lokalnom vremenu, a očekuje se dolazak velikog broja pristalica, kako arapskog kluba, tako i Ronalda.

Navijači su oduševljeni dolaskom Ronalda, vlada pomama za njegovim dresovima, a brojke kluba iz Saudijske Arabije na društvenim mrežama su podivljale nakon što je Portugalac potpisao za njih. 


Navijači sa nestrpljenjem iščekuju Ronaldov debi za novi klub, a on bi mogao doći već za tri dana. Al Nasr prvu utakmicu u ovoj godini igra 5. januara protiv Al Taeeja.

Al Nasr je trenutno lider prvenstva u Saudijskoj Arabiji sa 26 bodova iz 11 odigranih utakmica, dok je Al Taeej na 7. poziciji sa 18 osvojenih bodova.


Podsjetimo, Ronaldo je oborio rekord legendarnog Dijega Armanda Maradone kada je došao u Real Madrid. Na njegovom predstavljanju na Santiago Bernabeuu bilo je skoro 80.000 navijača.

Kada je Maradona stigao u Barcelonu, na Nou Kampu ga je 1984. godine dočekalo 75.000 ljudi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.