LIGA PRVAKA

Mbape konkuriše za meč protiv Bajerna

Galtije saopćio sjajne vijesti za navijače PSG-a

Mbape: Trenirao s ekipom. Twitter

A. V.

13.2.2023

Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) trebao bi biti u ekipi PSG-a za prvi dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Bayern Minhena, najavio je trener pariške momčadi Kristof Galtije (Christophe Galtier).

Utakmica u Parizu igra se u utorak od 21 sat, a prije nekoliko dana bilo je gotovo sigurno da ponajbolji igrač PSG-a neće biti u sastavu.

- Još nije sasvim sigurno hoće li Mbape biti u momčadi te ukoliko bude hoće li zaigrati od prve minute. U nedjelju je radio individualno, a u ponedjeljak je obavio trening s ostalim igračima. Izgleda dobro, ali o svemu ćemo odlučiti u posljednjih trenutak - rekao je Galtiije.

Mbape je imao problema s povredom lijevog bedra te se na startu spominjalo tri sedmice pauze. No, oporavak je prošao znatno brže od očekivanog i Mbape bi mogao prijetiti bavarskoj momčadi.

Zbog brojnih izostanaka i povreda PSG je na negativan način obavio posljednja dva dvoboja. Prvo je ispao u domaćem Kupu nakon poraza kod Marseja (1:2), dok je potom u prvenstvu poražen kod Monaka (1:3).

- Mbape mi je rekao kako se osjeća dobro i to su super vijesti za nas. Bilo bi sjajno kada bi se našao na terenu u utorak barem određeno vrijeme - rekao je Brazilac Nejmar (Neymar) o svom saigraču.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.