PSG SPREMAN PLATITI

Napoliju stiže ponuda za igrača koji je zaludio Evropu

S tim u vezi spremili su nevjerovatnu ponudu od 180 miliona eura

Kviču Kvaratskeli. Twitter

A. O.

19.3.2023

PSG je spreman platiti nevjerovatnih 180 miliona eura za čudesnog igrača Napolija Kviču Kvaratskelija (Khvichu Kvaratskhelija) i da će svim silama pokušati da ga dovede u svoje radove, navode francuski mediji.

Također, o ovome je pisao i italijanski list Corriere Dello Sport koji navodi da će PSG uraditi sve kako bi udovoljio zahtjevima Napolija.

S tim u vezi spremili su nevjerovatnu ponudu od 180 miliona eura, što bi u konačnici trebalo biti dovoljno da potpišu ovog sjajnog igrača iz Gruzije.

Kvaratskelia je, u ovoj sezoni Serije A, odigrao ukupno 22 utakmice, a postigao je 11 pogodaka i upisao 11 asistencija, a ukupno u svim takmičenjima je odigrao 29 mečeva i postigao 13 pogodaka uz 15 upisanih asistencija.

Ranije su mediji u Italiji pisali da je ovaj Gruzijac veliki navijač Real Madrida i da je Kraljevski klub također zainteresovan za potpis ovog igrača, no da će njihov prioritet ipak biti potpis Kiliana Mbapea (KylianaMbappea), koji je opet nesretan u Parizu i uprkos silnom novcu, tražit će novi izazov i odlazak u novu sredinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.