PRED UTAKMICU LIGE PRVAKA

Zapaljivo na treningu Intera: Zamalo došlo do tučnjave Onane i Brozovića

Incident prije uzvratne utakmice Lige prvaka su zabilježile i kamere

Onana i Brozović u svađi. Screenshot/Twitter

N. H.

18.4.2023

Na posljednjem treningu Intera, uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između milanskog tima i Benfike, je bilo veoma zapaljivo. U centru pažnje je je bio Kamerunac Andre Onana koji se sukobio s hrvatskim veznjakom Marcelom Brozovićem.

Incident su zabilježile i kamere, a na video snimku se vidi kako se Onana i Brozović svađaju, te su čak krenuli jedan ka drugom kako bi se obračunali.

Svemu je prethodio grublji start Onane, ali su između njih stali Lukaku i D'Ambrosio koji su ih razdvojili i spriječili još veći incident. 

Andre Onana je već ove godine imao jedan okršaj na utakmici. Tada se Kamerunac sukobio s našim Edinom Džekom, a tada je intervenisao turski veznjak Hakan Čalhanolu (Calhanoglu) koji je pokušao smiriti strasti, stavivši ruku na usta golmana.

Na kraju, njih dvojica su se pomirili. Dijamant i golman Intera su razjasnili stvar uz osmijeh, nekoliko riječi i srdačan zagrljaj, te je tako sve prošlo u najboljem redu za Inter, s obzirom da su obojica od velike važnosti za tim, a van terena čak i dobri prijatelji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.