VJERNA ARMIJA

Rođeni rasprodali sve ulaznice za finale Kupa za samo nekoliko sati

Ispred klupskih prostorija su se stvorili stometarski radovi, a navijači su po ulaznicu došli prešavši više stotina kilometara

Navijači u redovima za ulaznice. Facebook / Bljesak.info

E. Ć.

13.5.2023

Navijači Veleža nakon svega nekoliko sati kupili su sve raspoložive karte za finale Kupa BiH koju će njihovi ljubimci u srijedu igrati protiv Zrinjskog.

Iz mostarskog kluba su potvrdili da su rasprodali sve raspoložive ulaznice.

- Kada se desi da za nekoliko sati budu rasprodane sve raspoložive ulaznice za utakmicu, kada se ispred službenih klupskih prostorija stvore stometarski redovi, kada se bez kalkulacija pregazi više stotina kilometara, kada se na dan vikenda odvoje sati da bi se došlo do ulaznice - onda je jasno da ljude koji učine i prebrode sve nabrojane napore ne motiviše novac, ambicija, mržnja, kojekakvi interesi nego ljubav! 

Dragi naši Rođeni, Fudbalski klub Velež Mostar obavještava da su sve ulaznice za predstojeću finalnu utakmicu Kupa BiH protiv gradskog rivala HŠK Zrinjski rasprodane još prije 14:00 sati. 

Cjelokupni kolektiv našeg kluba vam se zahvaljuje na ovoj nevjerovatnoj želji i podršci koju ste iskazali - saopćili su iz kluba.


Podsjetimo, Veležovim pristalicama pripala je zapadna tribina stadiona Bilino polje, dok će navijači Zrinjskog biti smješteni na sjevernoj i istočnoj tribini.

Južna tribina je zatvorena na insistiranje navijača Čelika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.