BIVŠI PREDSJEDNIK SLOBODE

Vraća li se Husić u Slobodu: Predao je kandidaturu za predsjednika

Husić je nudio spajanje sa Tuzla Cityjem, a sada se kandidirao i za predsjednika UO

Facebook

N. H.

7.6.2023

Azmir Husić se kandidovao za predsjednika FK Sloboda, objavio je tuzlanski klub na službenoj stranici.

Tuzlaci su ispali iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, nakon čega je Husić prvobitno ponudio spajanje sa Tuzla Cityjem. Nakon što je taj plan propao, predao je kandidaturu za poziciju prvog čovjeka kluba, tačnije predsjednika UO.

Uz njega, kandidaturu su predali Vinko Divković, kao i jedan kandidat koji je želio ostati anoniman dok ne obavi konsultacije.

- Želimo obavijestiti javnost da su nam se za novog mandatara Upravog odbora, zvanično obratile tri zainteresovane strane i to gospodin Vinko Divković, gospodin Azmir Husić i jedan kandidat koji je zamolio da ostane anoniman dok ne obavi konsultacije. 

Sa svima će se obaviti razgovor u najkraćem mogućem roku nakon čega će se doći do najkvalitetnijeg rješenja. Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo za još malo strpljenja – stoji u objavi na službenoj stranici Slobode.

Husić je i ranije bio prvi čovjek Slobode. Dok je bio na čelu, klub je pravio dobre rezultate, a istakao je da je uložio skoro 3 miliona KM za vrijeme svog mandata u tuzlanski klub.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.