NEPOZNATA DJEVOJKA

Ronaldovi fanovi pronašli ženu na koju liči njegov sin: Nagađaju da li je ovo surogat majka

Identitet joj je nepoznat, ali mnogi spominju da je sličnost vidljiva na prvu

Navodna surogat majka Ronaldovog prvog sina. TikTok

N. H.

15.7.2023

Kristijano Ronaldo (Cristiano) nikada ne govori o surogat majkama svoje djece. Kroz godine medijima se provlače razne priče o njima, ali istina je da vrlo vjerovatno nikad nećemo saznati ko su one. 

Ponajviše zbog toga što su one navodno bile primorane potpisati ugovor o tajnosti.

Ipak, to njegove fanove ne zaustavlja u potrazi, a sada su uspjeli pronaći i fotografiju žene sa Ronaldom na koju liči njegov prvi sin Kristijano Ronaldo Junior.

- „Ovo ima smisla“, „Uvijek sam se pitao zašto on izgleda tamnije od oca“, „ Ne znam šta je istina, ali činjenica je da dječak nevjerovatno liči na nju – neke su od reakcija na TikTok videu u kojem se otkriva djevojka koja je navodno rodila Ronaldovog sina.

Mediji su ranije pisali da je surogat majka ovog dječaka dobila izdašnu novčanu naknadu za njenu šutnju. Ronaldo Junior je rođen 2010. godine.

@faizarezaii #ronaldo7 #ronaldo #motherhood #fyp #football #irinashayk #georginarodriguez #trophywife #tik_tok #relatable #CapCut #kesfet #footballedit #shocking ♬ Mexican radio - 🤍🤍🤍

- S velikom radošću i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. Kao što sam dogovorio s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane tajna, skrbništvo ću preuzeti ja - objavio je Portugalac nakon rođenja sina.

Ronaldo je za vrijeme rođenja njegovog prvog sina bio u vezi sa ruskom manekenkom Irinom Šajk (Shayk) te su se odmah počeli širiti brojne priče.

- Ljudi svašta nagađaju, da sam bio s ovom ili onom djevojkom, da sam platio surogat majci... Nikada nisam nikome rekao šta je bilo i nikada nikome neću reći - izjavio je tada Ronaldo.

Legendarni portugalski napadač je 2017. godine dobio blizance Matea i Evu. Njih dvoje je također rodila surogat majka, a iste godine je sa svojom partnericom Georginom Rodrigez dobio i kćerku Alanu Martinu. Njih dvoje su prošle godine dobili još jednu kćerku Belu Esmeraldu (Bella), dok je njihov sin preminuo tokom poroda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.