TRENER DINAMA

Jakirović prokomentarisao zvižduke navijača Rijeke, a onda se osvrnuo i na reprezentativca BiH

Posebno je bila interesantna ova utakmica zbog Sergeja Jakirovića, koji je donedavno bio trener Rijeke, a sada vodi Dinamo

Sergej Jakirović. Marko Lukunic/PIXSELL

S. S.

28.8.2023

Dinamo je savladao Rijeku 2:1 u derbiju 6. kola SuperSport HNL-a.

Dinamo su do pobjede vodili Marko Bulat i Bruno Petković, dok je utješni pogodak za goste postigao Marco Pašalić iz slobodnog udarca. Pomoglo mu je i to što je lopta u živom zidu dodirnula Luku Menala.

Posebno je bila interesantna ova utakmica zbog Sergeja Jakirovića, koji je donedavno bio trener Rijeke, a sada vodi Dinamo. Njemu su zviždali i vrijeđali ga navijači Rijeke.

- Zvižduci su klasični nogometni folklor. Čestitke igračima na pobjedi, kontrolisali smo cijeli meč. Nisam očekivao ovako nisku Rijeku, nije to bilo lako probiti, ali pobjeda je u potpunosti zaslužena. Našli smo način za ugroziti Rijeku dobrom kombinatorikom - rekao je Jakirović.

Osvrnuo se i na fenomenalnog Brunu Petkovića.

- Bruno Petković nam puno znači, ponovno je to pokazao. Želimo da bude s nama, da nas kapitenski vodi. S drugim senatorima u svlačionici. Svi igrači su nam veoma važni, ne pričam floskule. Probat ćemo oživjeti i Drmića, pokazao je da je igrač za Dinamo. Menalo? On je igrač Dinama, rekao sam da računam na sve igrače. Svi su važni i svi će trebati - dodao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.