U KADROVSKIM PROBLEMIMA

Budimir najavio dvoboj s Igmanom: Nakon dva uzastopna poraza želimo pobijediti na Pecari

Protivnik Širokom Brijegu bit će im Igman, ekipa koja također ne briljira u posljednje vrijeme i ima pet uzastopnih prvenstvenih poraza

Marijan Budimir trener Širokobriježana. Pixsell / Luka Stranzl

FENA

6.10.2023

Nogometaši Širokog Brijega u nedjelju će na svom terenu pokušati prekinuti niz od dva uzastopna poraza, a protivnik na Pecari bit će im Igman, ekipa koja također ne briljira u posljednje vrijeme i ima pet uzastopnih prvenstvenih poraza.

Žele pobjedu

- Izgleda da nas uvijek čeka ekipa koja ima pet poraza za redom. Igman je jako dobro krenuo u sezonu i imao je, čini mi se, u četiri utakmice 9 osvojenih bodova i na tome je ostao. Sada su promijenili trenera i imaju iskusnu ekipu s puno prekaljenih igrača koji su prošli puno utakmici u Premijer ligi BiH i inozemstvu. Imaju svoje kvalitete, dobri su u prekidu i znaju igrati na rezultat. Međutim, mi ćemo se dobro pripremiti, imati odgovor na sve izazove i nakon dva uzastopna poraza želimo pobijediti na Pecari pred našim navijačima – najavio je nedjeljnu utakmicu trener Širokobriježana Marijan Budimir.

Dodao je da njegova ekipa ima kadrovskih problema, ali nije otkrio koji će igrači propustiti utakmicu s Igmanom.

- Nažalost izgubili smo nekoliko igrača u utakmici protiv Željezničara. Neke smo definitivno izgubili za ovu utakmicu, a trudimo se kako bismo neke osposobili za ovu utakmicu. Ne bih htio detaljno o tome govoriti do utakmice ima još vremena – naglasio je trener Širokog.

Svaka utakmica kao  finale

Nigerijski napadač Stefen Činedu (Stephen Chinedu) svojim igrama je zaradio simpatije navijača Širokog Brijega i vrlo brzo se prilagodio novom klubu.

- Smatram da ćemo biti u potpunosti spremni za ovu utakmicu. U svakoj utakmici ćemo se ponašati kao da je to finale i pred našim navijačima idemo na pobjedu. Mogu obećati navijačima da ćemo dati sve od sebe u svakoj utakmici - rekao je napadač Širokog.

On je pozvao domaće navijače da u što većem broju dođu u nedjelju na Pecaru i podrže svoju ekipu u nastojanju da se prebrodi mini krizu.

Široki Brijeg je sa 16 bodova na trećem mjestu prvenstvene tablice, dok je Igman deseti s 9 bodova.

Utakmica se igra od 18 sati, a glavni sudac je Antonio Tomić iz Kreševa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.