SVE U DIREKTNOM PRENOSU

Nastavak programa na Euru: Poljska bez Levandovskog na Nizozemsku, šta mogu "Orlovi" protiv Engleza

Prema navodima medija iz Srbije Dušan Tadić bi mogao ostati na klupi, a od prve minute bi mogli početi Mitrović i Vlahović

Posljednji trening Srbije pred Engleze. FSS

S. S.

16.6.2024

Na Evropskom prvenstvu koje se igra Njemačkoj danas će se igrati mečevi grupa C i D. 

U prvom današnjem meču Poljska će bez najboljeg igrača Roberta Levandovskog igrati protiv Nizozemske.  Meč se igra u 15 sati na Volkspark stadionu u Hamburgu, a pravdu će dijeliti Soareš Diaš iz Portugala. Kladionice daju veliku prednost Nizozemskoj u ovom meču.

Od 18 sati snage će odmjeriti Slovenija i Danska. Danci predvođeni Hojlundom, Hojbjergom i Šmajhelom su veliki favoriti ovog meča, dok je za Slovence veliki uspjeh bio i sam plasman na Euro. Meč se igra na MHP Areni u Štutgartu, a meč će suditi Šerer iz Švicarske.

Najviše pažnje će privući meč Srbije i Engleske, koji će zatvoriti današnji program u 21 sat.

Srbija je na Euro došla u dobroj formi nakon ubjedljive pobjede u pripremama protiv Švedske, koju su savladali rezultatom 0:3, dok su Engleze uzdrmali Islanđani koji su ih savladali rezultatom 0:1.

Engleska će igrati bez povrijeđenog Luka Šoua. Prema navodima medija iz Srbije Dušan Tadić bi mogao ostati na klupi, a od prve minute bi mogli početi Mitrović i Vlahović.

Sve utakmice možete pratiti na BHT 1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.