POLJUD

Gatuzo predstavljen u Hajduku, Kalinića pitali za Džeku: Imam spisak igrača koje želim

Tražit ćemo pojačanja, vidjet ćemo koliko će to biti moguće. Neću dovoditi reda radi

S Gatuzovog predstavljanja. Ivo Čagalj / Pixsell

E. Ć.

18.6.2024

Proslavljeni Italijan Đenaro Gatuzo (Gennaro Gattuso) danas je zvanično predstavljen kao novi trener Hajduka s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

- Hvala vam što ste došli na ovu presicu. Hvala predsjedniku Hajduka i gospodinu Nikoli. Pružena mi je velika mogućnost da radim ovdje i da pokažem svoje nogometna znanje. Između ostaloga, volim i izazove, a Hajduk je izazov. Pričali smo o svemu i napravili jedan dobar posao - rekao je Gatuzo.

Na njegovom predstavljanju je bio sportski direktor "Bijelih" Nikola Kalinić koji je dobio pitanje vezano za Edina Džeku, koji se povezuje s dolaskom na Poljud.

- Imam popis igrača koje želim. Ne bi bilo fer govoriti o imenima. Svi oni imaju svoje klubove. Tražit ćemo pojačanja, vidjet ćemo koliko će to biti moguće. Neću dovoditi reda radi - izjavio je Kalinić.

Potom se naljutio na jednog novinara kojeg je zanimao problem stranog jezika u svlačionici.

- Što sam ja rekao na posljednjoj konferenciji? Ja sam rekao da ako trener bude Hrvat da neće pričati engleski. Nisam rekao da trener stranac mora pričati hrvatski. Kojim jezikom će se pričati u svlačionici? Pa jesam li ti sad odgovorio - poručio je Kalinić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.