AFERA

Zašto je u Splitu pukla ljubav između tenisera i porno zvijezde

Australijskog tenisera hrvatskih korijena u petka je policiji prijavila njegova djevojka Vanesa

Vanesa Sijera i Bernard Tomić. Arhiva

G. Š. / Slobodna Dalmacija

3.6.2021

Bernard Tomić (29), australijski teniser hrvatskih korijena, koji se nalazi na 214. mjestu tabele najboljih igrača svijeta, na meti je kriminalističkog istraživanja koje provode djelatnici Druge policijske postaje u Splitu, piše "Slobodna Dalmacija".

Njega je u petka prijavila njegova djevojka Vanesa (Vanessa Sierra Joli - 27), inače australijska influenserica i zvijezda na stranici za odrasle "OnlyFans", s kojom u zadnje vrijeme boravi u Splitu. On je trenirao u Splitu, a ona se dosađivala i radila selfieje na Instagramu, ali nikakvog skandaloznog ponašanja kao onog uoči Grand Slema u njihovoj rodnoj Australiji nije bilo. Tamo je Vanesa, dok je s momkom bila u karantinu, provirivala kroz prozor, a Bernard je snimio u izazovnoj pozi s leđa.

Na toj objavi ona je pozvala obožavatelje da kliknu (plate) i dobiju ostatak vrućeg sadržaja iz karantina na stranici "OnlyFans" gdje je snimila uradak i sa svojim dečkom Bernardom koji je tako debitirao s njom na toj stranici. Ali boravak u Splitu nije bio tako idiličan. Iz njima samo znanih razloga došlo je do svađe u iznamljenom apartmanu, nakon čega je Vanesa pristupila u prostorije policije i prijavila da joj je Bernard nakon svađe razbio dva mobitela i dva laptopa, počinivši joj ukupnu štetu od oko 76 hiljada kuna. Ova vijest nam je zvučala nevjerojatno jer smo mislili da je Tomić ili u Australiji ili na nekim turnirima po svijetu, a on je zapravo na pripremama bio u Splitu.

O ovom događaju oglasio se službenik za informiranje iz PU splitsko-dalmatinske Jerko Kurevija.

- Dana 28. maja 2021. policijski službenici Druge policijske stanice Split zaprimili su kaznenu prijavu zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari te je na okolnosti događaja u toku kriminalističko istraživanje, rekao je - između ostalog, Kurevija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.