TUŽI BIVŠU SUPRUGU

Ivanišević: Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio i postao sam porodični nasilnik

Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, napisao je Ivanišević

Goran Ivanišević. Twitter

H. J. I.

17.10.2023

Penzionisani teniser Goran Ivanišević (52) šokirao je ponoćnim statusom u kojem je objavio da od bivše supruge Tatjane Dragović (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Nacional donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćerke, Tatjani blokirao svu imovinu. 

Navode da je Goran pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Uz to, postupak je navodno pokrenuo i protiv kćerke Amber te traži polovinu stana koji joj je poklonila Tatjana.

Pobjednik Wimbledona oglasio se na Instagramu.

Objava Ivaniševića. Instagram

- Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tokom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim advokatima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević. 

Podsjećamo, Ivanišević je s bivšom manekenkom bio od 1998., a vjenčali su se tek 2009. Njihovom braku došao je kraj četiri godine kasnije, a zajedno imaju dvoje djece.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.