PRIPREME ZA INDIJAN VELS

Đoković se opušta u SAD: Igrao tenis s jednom od naljepših glumica

Đoković je nakon meča kazao da mu je bila čast biti dio događaja

Novak Đoković i Šarliz Teron. Platforma X

N. H.

6.3.2024

Srbijanski teniser Novak Đoković trenutno je u SAD, gdje se priprema za Masters u Indijan Velsu, a tom prilikom uključen je i u brojne aktivnosti. 

Đoković se družio s Nikolom Jokićem i brojnim legendama srbijanske košarke nakon utakmice Denvera Nagetsa i LA Lejkersa, gledao je utakmicu LA Galaksija, a družio se i s legendarnom skijašicom Lindsi Von (Lindsey Vonn), a sada je u bio u društvu jedne od najljepših holivudskih glumica - Šarliz Teron (Charlize Theron). 

Novak, Šarliz i pjevač Gevin Rosdejl (Gavin Rossdale) našli su se na teniskom terenu, a razlog je godišnji događaj na kojem učestvuju zvijezde i na kojem se prikupljaju sredstva za humanitarne svrhe. 

- Hajde, lijeno ko..le - našalila se Šarliz s Đokovićem koji je trčao u pokušaju da osvoji poen.

Đoković je nakon meča kazao da mu je bila čast biti dio događaja.

- Šarliz me je natjerala da se pomučim danas, ali valjda je to bio dio taktike. Bila je čast biti dio ovog događaja - rekao je Đoković kojem se prvi čovjek cijelog događaja zahvalio na dolasku.

O događaju je govorila i slavna glumica.

- Ja sam iz Južne Afrike, veoma ponosna Južnoafrikanka. I željela sam da održim vezu sa svojom zemljom koja će me uvijek vraćati. Pokretanje "Charlize Theron African Outreach Projecta" bio je način da se oda počast svim osnovnim organizacijama koje obavljaju nevjerovatan posao u Južnoj Africi. Mi vjerujemo da bi svi mladi ljudi trebalo da budu zdravi, sigurni i da imaju obrazovanje - poručila je holivudska glumica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.